Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Τα καινούργια need for speed




Και όμως αγαπητοί αναγνώστες δεν βγαίνει ούτε ένα (τι?) ούτε δύο (πλάκα κάνεις!) αλλά 3 (ουάου!!!) καινούργια nfs. Το πρώτο κατα σειρά κυκλοφορίας (15 Σεπτεμβρίου) θα είναι το shift ένα παιχνίδι πλήρως ρεαλιστικό. Μην περιμένετε κάτι ανάλογο του carbon, most wanted ή undercover. Αυτο το παιχνίδι θα είναι ένας εξομοιωτής οδήγησης σε πίστα όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται σε αντίθεση με τα arcade προηγούμενα. Έχει πραγματικές τοποθεσίες και 65 αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένων και κάποιον special όπως η περιορισμένης παραγωγής Lamborgini Reventon του 2007!!! Είναι σίγουρα στην λίστα μου αλλά με αυτήν την ημερομηνία κυκλοφορίας θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το colin mcrae dirt 2 (9 Σεπτεμβρίου)?. Δεύτερο ένα arcade παιχνίδι για Wii και DS το NFS nitro στο οποίο δεν δίνουμε καμία σημασία γιατί είναι για Wii και DS, και τρίτο το NFS world online το οποίο θα είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι με στυλ nfs το οποίο αναμένεται κατα τον χειμώνα αλλά μην εκπλαγείτε αν το δούμε καλοκαιρι 2010 (!). Και τώρα η έκπληξη του καλοκαιριού: Η criterion games το στούντιο που μας έδωσε το υπέροχο burnout paradise (salcor review εδώ) ανέλαβε ένα μέχρι στιγμής απόρρητο νέο NFS για το οποίο δεν ξερουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα μάθουμε μάλλον περισσότερα κατά τα Χριστούγεννα μέχρι τότε όμως το nfs shift θα γεμίζει το κενό της ζωής μας (ελπίζω).

7 σχόλια:

Babis είπε...

Είναι τέλειο! Δείτε εδώ review για το NFS Shift

http://www.oxmonline.com/article/reviews/xbox-360/m-r/need-speed-shift

9 στα 10!!!!!
Το περιμένω πως και πως :-)

Ανώνυμος είπε...

Έχω πάρει σβάρνα όλα τα βιντεάκια για το NFS Shift και έχω πάθει πλάκα! Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατέβασα το demo του NSF Shift και έχω κολλήσει άσχημα! Τα γραφικά είναι απίστευτα και η αίσθηση της οδήγησης πιο ρεαλιστική από ποτέ (ειδικά με την εσωτερική κάμερα -βλέπεις από τους καθρέφτες, καρφώνεις τις ταχύτητες, το κεφάλι σου κουνιέται από την ταχύτητα κ.α.). Το καλύτερο NFS ever!

Marios είπε...

Τι συζητάμε τώρα. Κορυφή είναι το παιχνίδι! Τι να πρωτοπείς; Γραφικά; Ατμόσφαιρα; Συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Πάντως, εγώ προτιμώ την εξωτερική κάμερα.

Αλέξανδρος είπε...

Φίλε Μάριε, θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου. Έχω πωρωθεί εντελώς με το Shift.

. είπε...

Οχι ρε παιδιά το όλο concept είναι να προτιμήσετε την πιο ρεαλιστική εσωτερική κάμερα. Πάντως παραγλυστράει στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας ή είναι η γνώμη μου?

kostasNomad(the Joker) είπε...

Ναι,καλύτερη είναι η εσωτερική κάμερα.Γι'αυτό και διαφέρει από τα προηγούμενά του